Kategori:                        Development/Engineering
Stad:                              Stockholm, Sweden
Jobb ID:                         Embedded Field Programmer
Anställningsform:           Full Time
__________________________________________________________________________________

Vi söker en kreativ och framåt systemutvecklare för att bekämpa bedrägerier

Beskrivning av tjänsten:

Vi söker dig som är driven, nyfiken och aktivt vill bidra till att våra kunder levererar lösningar i världsklass!

För att lyckas med vår vision behöver vi förstärka vårt team med drivande utvecklare som vill arbeta med den senaste analystekniken på några av Sveriges största och mest spännande kundföretag och myndigheter.

Utöver dina goda analytiska och specialiserade teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor.

Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, har en vinnande framtoning och är lätt att samarbeta med.

Du är lojal och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

För mer information, kontakta gärna:

Andreas Siegel, andreas.siegel@dynalab.se Telefon 070-279 87 01

Vad du kan förvänta dig av oss:

På Dynalab är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda Embedded Field Programmers därför att alla som börjar på Dynalab är med och deltar i eller bygger sitt eget team på fältet.
Vi har hållit på sedan 1999 med en kontinuerlig utveckling inom GIS, Big Data och Analytics för att skapa kundvärde och de bästa lösningarna.  Vi har den bästa expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder.

Om det här känns rätt för dig och du är en person med rätt profil, är detta rätt tillfälle att gå med i vårt team. Dynalab erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med krav på professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för pensionsavsättning samt bonus. Varje år gör i även en längre resa där vi undersöker nya miljöer gärna under fysiskt krävande former.

Vad vi förväntar oss av dig:

Dynalab söker en kreativ, social och framåt systemutvecklare med placering på vårt kontor i Stockholm.  Din uppgift är att som konsult stötta våra kunder på olika sätt i deras utvecklingsprojekt med fokus på att bekämpa bedrägerier och utredningar.

Då våra uppdrag ofta är av känslig natur så läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten kan innebära resor i Sverige och Norden och det är därför viktigt att du har möjlighet att resa vid behov. Vi ser att du har en utvecklar bakgrund inom C#/.NET och även kunskaper om databaser.

Du måste även vara Svensk medborgare för att kunna inneha en säkerhetsklassad befattning (RK)

Hör av dig med dina frågor till Andreas Siegel, andreas.siegel@dynalab.se Telefon 070-279 87 01 eller maila din ansökan till rekrytering@dynalab.se så hör vi av oss till dig.